Cat Cat

Cat Cat is een van de dorpjes in de bergen rond Sa Pa waar het bergvolk woont. Dat het hele jaar door drommen touristen van over de hele wereld daar langs wandelen zorgt ervoor dat zo’n dorpje vol met souvenirswinkeltjes staat. Wat ze daar doen? Borduren. Tasjes, klederdracht, mutsen, alles …. ondanks het toerisme is het toch een leuk dorpje en hebben we tijdens de wandeling vrij veel mooie uitzichten.  Wel is het jammer dat het bewolkt is en de mist zo af en toen het zicht ontneemt.

Jim, deze past jou ook wel. Heeft deze dame gemaakt, zegt ze.

Sas heeft een gesprek over oorbellen en -lellen.

Een indigoververij 😊

Zomaar langs de weg.

O.a. Gegrilde eieren

We beperken ons tot één van de dorpjes, Cat Cat. Omdat het toch een hele wandeling is. 10 km dalen en klimmen, we hebben nu noch spierpijn in de kuiten. ‘T is toch een andere beweging dan fietsen.

In Sapa zelf zijn veel outdoor winkels die het merk North Face verkopen. Blijkt dat dat in Vietnam gemaakt wordt en de overproductie hier in de winkels belandt. Super goedkoop allemaal. Ik heb een jas en een paar schoenen gekocht.

Einde van de middag toch nog maar weer gaan poolen. Ditmaal met Luke, weer een Canadees, Habib, een Indiër, Peter en Angela uit Melbourne en Justin uit Engeland. Gezellig, bier  en  commniceren. We zijn in ieder geval uitgenodigd om in Melbourne langs te komen.

‘s Avonds een hotpot gegeten onder de lampionnen.

Morgen 38km afdalen naar Lao Cai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *