Dag 10. Chumpon ergens aan het strand.

Vandaag besloten dat we een rustdagje doen. Vanmorgen wel op tijd vertrokken, maar na 25 km een huisje aan het strand gezocht. En gevonden!! Drie stappen en we liggen in de zee. Heerlijk relaxen, kaarten en lezen. Straks lekker eten. 
Morgenochtend willen we op tijd vertrekken. We hebben een rit van 80 km voor de boeg en verlaten de oostkust. Het zeebriesje heeft tot nu toe voor de nodige verkoeling gezorgd. Ben benieuwd hoe dat morgen is. 


Oja, op het strand hier wemelt het van de krabbetjes die allemaal druk aan het werk zijn op dat zand. Zodra je gaat lopen schieten ze in gaatjes in de grond. Grappig om te zien.


En nog steeds erg weinig toeristen. Wel een medefietser ontmoet. Een koerdische turk die in duitsland woont waar hij verpleger is. Had vijf weken vakantie en toert die tijd op zijn fiets door thailand. Wilde eigenlijk een dag met ons mee fietsen. Mmmm, daar hadden wij niet zo’n zin in. Dus route aangepast. Random ergens een slaapplek gezocht en wat zien we daar staan,    Jawel, de fiets van onze duitse vriend. Over toeval gesproken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *