Dag 12. Naar Kraburi 80 km.

Vandaag heet en veel langs de highway gefietst. Ik (sas)  vond dat niet zo erg. Highway houdt nl  in dat er weinig honden zijn. Ik ben daar een beetje klaar mee. Gister weer drie achter ons aan gehad. Kwamen vanaf een erf en de mensen van dat huis zaten lachend te kijken hoe wij (vooral ik)in de stress schieten. Clemens is wat relaxter. Ik denk, als we gebeten worden zijn we de sjaak. Niet alleen de beet, omdat we dan inentingen tegen rabies moeten halen, maar ook dat je ws onderuit gaat. Ik weet uit ervaring dat wegdek hard is bij een gangetje van 20 per uur en wat als er net een auto, scooter enz rijdt. Kortom ik heb stress van die beesten en cle een stuk minder.

Na vandaag gaan we eerst naar een eiland. Daar gaan we 2 dagen in de relax modus. Besproken samen dat mocht ik zo gespannen op de fiets blijven zitten we eventueel ook nog met het openbaar vervoer kunnen gaan. Super dat cle daar voor openstaat, alhoewel het niet de bedoeling is. We gaan eerst maar een stok zoeken en kijken of we een toeter kunnen vinden om ze af te schrikken.

Heelhuids aangekomen bij pannika resort. Een lieve thaise dame die ’n prima bungalow voor ons heeft. Kraburi is niet heel interessant, wel leuk om eten te halen waar de thai ook eten halen. Een maaltijd in plastic zakjes.

Zie onder: en voiral HEET. Wel lekker 🌶😋


Mooie bloem (orchidee in t wild) op t terras bij mevr. Pannika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *