Foodmenu

Foodback

Voedsel vertelt veel over jou. Ontdek wat voedsel jou kan leren.

Korte werkvormen die ingezet kunnen worden in op maat te maken programma’s.

Kleurbakken

Iedereen heeft een andere smaak, eet anders en vindt iets anders lekker. Iedereen heeft ook ander gedrag en reagekleurenert anders op situaties. Verstandelijk weten we dat, maar waarom is het dan soms zo lastig om met anderen om te gaan?

Daarvoor is het handig om bewust gedrag te leren herkennen bij jezelf en bij een ander. Daarmee krijg je handvatten om effectiever en prettiger met jezelf en je omgeving om te gaan.

Aan de hand van jouw voedsel voorkeuren en een gedragsmodel wordt dat inzicht verschaft.

Wie ben jij en waarom is die ander niet zo? Waarom snap jij een ander niet? En waarom zien ze niet wat jij belangrijk vindt? Uiterst geschikt om diepere samenwerking te bevorderen binnen teams.

Pizza personalia

Stel jou persoonlijke pizza samen of geef een ander eens ‘foodback’ met jouw zelfgemaakte pizza.

Geen kant en klaar pizza, maar in contact met de pure ingrediënten en het proces. Alle zintuigen doen mee om de pizza volledig persoonlijk te maken. Beleef meer dan alleen het eten van een schuifpizza.

Foodstories

Voer gesprekken met elkaar als je eten maakt en dineert. Dit kunnen één–op-één gesprekken zijn met een coach, maar ook teams die werkgerelateerde zaken eens willen doorspreken. Door bezig te zijn met eten geeft dat een andere dimensie en frisse inzichten op het gespreksonderwerp.

Kookprofiel

Kies een heel programma en maak je eigen kookprofiel. Door al je zintuigen mee te laten doen in het beleven van voedsel. Door bewust te worden van jouw persoonlijke herinneringen aan bepalende voedselervaringen. Door je te laten leiden door datgene wat jou aantrekt in voedsel. Door bewust stil te staan bij wat jouw favoriete voedsel(entourage) is. Door bewust te worden van jouw favoriete rol rondom eten. Dat zijn de ingrediënten voor jouw next foodstep……………..

  1. Foodawareness
  2. Foodmemories
  3. Mirrorfood
  4. Favofood
  5. Foodwork
  6. Next Foodstep

Persoonlijke ontwikkeling in optima forma. Wilt u bewuster worden van wie u nu bent en wat u doet, stel dan uw kookprofiel op.

Voor mensen die niet bang zijn om via voedsel in de spiegel te kijken. Voor mensen die echt een volgende stap willen zetten in ontwikkeling.

Food for Thought

Vergader eens op andere wijze. Ervaar eens samen te werken op een andere manier in een andere omgeving.

Door met elkaar tijdens het kopen, bereiden en eten van voedsel, te hebben over de onderwerpen die je wilt bespreken, kun je tot betere, effectievere samenwerking komen. Tevens daagt het je uit van nieuwe inzichten te proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *