Na Siena naar Lago Trasimeno

Wat een mooie plaats, dat Siena. Hier nog een plaatje van de stad en de ons kampement, een paar kilometer en heuvels verderop.

Overigens een prachtige terrassen-camping. Goed eten en een goede busverbinding met de stad, dat scheelde een hoop (onnodig) klimmen. Want die stad was ook niet echt vlak te noemen.

Een heerlijke extra dag in ieder geval.

Weer op de fiets de volgende dag. Een heel stuk door een heel ander landschap, Le Crete, het leek wel een maanlandschap, zo leeg en daarmee zo mooi.

Mooi fietsen door heuvels. lekker naar beneden, en …… stevig omhoog. Het went bijna 😅

Via Asciano….

Op een trein wachten. De spoorbomen waren al zeker 10 minuten dicht. We dachten dat ie stuk was, kwam de trein toch nog. Een welkome pauze overigens. Want de zon is warmer dan verwacht. Verwachtingen geven 28 29 graden aan, maar het is soms ruim 34. Als het dan tussen de heuvels windstil is en we klimmen, is dat best zweet heet.

We staan aan de rand van het meer op een echte Italiaanse ‘meer’ camping. Nu rustig, maar in het seizoen afgeladen vol met Hollanders, Duitsers en Italianen.

Het heeft even geduurd omdat we geen of te slechte wifi hadden. Nu we in Rome zijn lijkt het te lukken, maar het duurt toch mega lang. Morgen de volgende dagen.

Welterusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *