samenwerking

Bij het samenstellen en verzorgen van diverse programma’s werk ik vaak samen met een aantal ervaren inspirerende mensen die elkaar allemaal aanvullen.

Marc van der Krogt (www.newmarc.nl)
Trainer en eigenaar van ‘Newmarck’.
Met Marc heb ik een aantal jaren een paar honderd jonge academici getraind in Resultaat Gericht Beïnvloeden. Onze samenwerking inspireerde ons beiden om telkens een feest te maken van de trainingen.

Ange van den Berg (www.plezierinontwikkelen.nl)
Ange is trainer en eigenaar van ‘Plezier in Ontwikkelen’. Met Ange heb ik de opleiding tot innovatief trainer gevolgd. Samen hebben we de workshop ‘100% Hufterproef!’ ontwikkeld en gegeven. Hieruit is het thema flow&weerstand ontstaan. Samen met hem verzorg ik tevens themadagen voor bedrijven die naast plezier en met plezier een slag dieper willen gaan.

Vivienne Engels
Vivienne is HR manager bij MyBrand en trainer/coach. Met haar heb ik diverse trainingen gevolgd en verzorgd. Vivienne is een fantastische coach die heel goed aanvoelt wat een deelnemer nodig heeft.

Inspiration Company (www.inspirationcompany.nl)
De Inspiration Company is een van de succesvolste bedrijven in het verzorgen van verrassende events en trainingen. Via en met hen heb ik een aantal opdrachten mogen uitvoeren. De trainers van IC inspireren mij enorm en zij staan open te ondersteunen.

Nico Brons (www.nicobrons.nl)
Nico is freelance fotograaf. We hebben in diverse situaties elkaar ondersteund. Bij diverse trainingen maak ik gebruik van een fotograaf.

Saskia Albrecht (www.saskiaalbrecht.nl)
Saskia is mijn vrouw. Zij is visagiste en grimeur en werkt veelal bij de televisie omroepen en met fotografen. In diverse trajecten verzorgt zij de visagie. Tevens is het mogelijk haar te betrekken als onderdeel in een teamdag. Zij verzorgt de aankleding van themafeesten zoals haloween, sinterklaas en anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *